Χανιά: βρέθηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι 50χρονος τουρίστας



Χανιά:  βρέθηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι 50χρονος τουρίστας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και συγκεκριμένα σε ΕΚΑΒ, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό μετά την ανεύρεση νεκρού τουρίστα στην περιοχή της Σούγιας.

Tο cretapost εγραψε οτι πρόκειται για αυτοκτονία τουρίστα από την Γερμανία ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού, στη Σούγια Χανίων.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το σημείο του απαγχονισμού και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τον 50χρονο σε αυτή τη μοιραία και αποτρόπαια πράξη.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 50χρονο.

Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.