Σοκ στη Μεσσηνία: Σύλληψη πατέρα για κακοποίηση του 4 μηνών βρέφους του






Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται βρέφος 4 μηνών που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το κοριτσάκι διακομίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/9) στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, φέροντας σημάδια συνδρόμου ανατάραξης. Η κατάστασή του όμως ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Από το Νοσοκομείο Καλαμάτας υπήρξε ενημέρωση στην Αστυνομία για το περίεργο περιστατικό, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μωρού αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Μαζί με το 4 μηνών κοριτσάκι ταξίδεψε και ο 20χρονος πατέρας του, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και αύριο Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.