24 Σεπτεμβρίου – Θεωρία συνωμοσίας για παγκόσμιο black out


24 Σεπτεμβρίου – Θεωρία συνωμοσίας για παγκόσμιο black out

24 Σεπτεμβρίου: Η θεωρία συνωμοσίας που «σαρώνει» στο TikTok θέλει πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως θα γίνει ένα παγκόσμιο black out αυτή την ημερομηνία.

Χρήστες σε TikTok, Facebook και Twitter, υποστηρίζουν πως το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει παγκόσμια διακοπή ρεύματος. Ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ που θα προκαλέσει ολική επαναφορά της οικονομίας αλλά και της πολιτικής.

Κατά τις αναφορές, το μπλακ άουτ μπορεί να προκληθεί:

από μια μεγάλη φυσική καταστροφή,
από μια πυρηνική επίθεση,
μια καταιγίδα
μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.
Η θεωρία για το παγκόσμιο μπλακ άουτ
Η αβάσιμη θεωρία ξεκίνησε με ένα viral βίντεο του Γερμανού βουλευτή, Φρίντριχ Μερτς, ο οποίος αναφέρεται αόριστα για τη σημασία της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Ο Φρίντριχ Μερτς στην ομιλία του αναφέρει: «Όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν στις 24 Σεπτεμβρίου». Ωστόσο, πρόκειται για ένα λάθος του Γερμανού βουλευτή, καθώς εννοούσε την… 24η Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία!


Παρόλα αυτά, άτομα που άκουσαν την ομιλία του, αμέσως πίστεψαν πως η γερμανική κυβέρνηση εννοούσε πως υπάρχει κάποιο μυστικό σχέδιο! Κάτι το σημαντικό που θα γίνει την συγκεκριμένη ημέρα!

Η θεωρία πήρε και άλλες διαστάσεις: Όταν σε ένα επεισόδιο του The Simpsons, στην 24η σεζόν, έγιναν αναφορές στην 24 Σεπτεμβρίου και το τέλος του κόσμου.


Και με αφορμή αυτό, χρήστες του TikTok ξεκίνησαν στη συνέχεια να προειδοποιούν τον κόσμο να προετοιμαστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους «κάτι θα συμβεί στις 24 Σεπτεμβρίου».

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί, υποθέτω ότι θα υπάρξει μεγάλο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου», αναφέρει κάποιος σε ένα βίντεο του TikTok. Και δεν είναι ο μόνος.

Ένας άλλος χρήστης, λέει στον κόσμο να πακετάρει τα πράγματά του και να φύγει! Όπως λέει «έχει κάποιες εσωτερικές πληροφορίες». Άβυσσος οι θεωρίες συνωμοσίας και η 24η Σεπτεμβρίου είναι εδώ.
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.