Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους λόγω βλάβης


Εκτός λειτουργίας τέθηκε προσωρινά πυροσβεστικό αεροσκάφος, το οποίο επιχειρούσε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Λουτρόπολης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι χειριστές του air tractor αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσθαλάσσωση του αεροσκάφους στα Βασιλικά Σαλαμίνας, αντιλαμβανόμενοι την ύπαρξη βλάβης.

Το Λιμενικό διέθεσε σκάφος για να παραλάβει από το σημείο της προσθαλάσσωσης τους δύο χειριστές του air tractor, το οποίο αναμένεται να ρυμουλκηθεί από ώρα σε ώρα. Οι χειριστές του αεροσκάφους είναι καλά στην υγεία τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.