Μενέντεζ: Σε Αλεξανδρούπολη και Σπέτσες ανεπισημα αλλα φανερα μετά την ανακοίνωση κατά της Τουρκίας

 Εικόνα

  Μενέντεζ: Σε Αλεξανδρούπολη και Σπέτσες ανεπισημα αλλα φανερα μετά την ανακοίνωση κατά της Τουρκίας

Επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη ο αμερικανός γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τη στρατιωτική δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε αυτό και δείχνει τη μεγάλη σημασία που αποδίδουν στον γεωστρατηγικό ρόλο του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο οποίος συνοδευόταν από το νέο Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνη, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Χαντζηκωνσταντίνου για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Μια μέρα μετά, την Πέμπτη (18/8) μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκε στις Σπέτσες, όπου επισκέφθηκε παλαιοπωλείο, ενώ έκανε βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.