Το κλείσιμο της δομής μεταναστών στον Ελαιώνα ανακοίνωσε ο Μηταράκης



Κλείνει οριστικά η δομή μεταναστών στον Ελαιώνα, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μετά τα νέα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα (19.8.2022) με αποτέλεσμα να γίνουν 5 προσαγωγές.

«Ελαιώνας: Μετανάστες και αλληλέγγυα άτομα απειλούν το προσωπικό μας, αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και η δομή θα κλείσει οπωσδήποτε», έγραψε ο Νότης Μηταράκης και δημοσίευσε βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα.

Αλλοδαποί αντέδρασαν στο άκουσμα ότι θα κλείσει η δομή και κάποιοι μάλιστα, όπως η γυναίκα, απείλησαν να κόψουν λαιμούς και να σκοτώσουν και πως αποτελούν πρόβλημα πλέον για τις ελληνικές αρχές.

Νότης Μηταράκης - Notis Mitarachi@nmitarakis·

Ελαιώνας: μετανάστες και αλληλέγγυα άτομα απειλούν το προσωπικό μας, αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και η δομή θα κλείσει οπωσδήποτε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.