ΚΡΗΤΗ.. Στο Βενιζέλειο ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι


ΚΡΗΤΗ.. Στο Βενιζέλειο ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δύο αδέλφια που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι 

Σε Κέντρο Υγείας τoυ νομού Ηρακλείου μεταφέρθηκαν αρχικά σήμερα, λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, δύο αδέλφια που έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Πρόκειται για δύο άνδρες 24 και 20 ετών τα οποία δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα ο όποιος σύμφωνα με πληροφορίες, κατάγεται από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στο Καστέλι με τα δύο αδέλφια να μεταφέρονται αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πληροφορίες του ekriti.gr αναφέρουν ότι ο 24χρονος έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ ο 20χρονος φέρει τραύματα στο σώμα του ωστόσο είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο αδελφός του.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό περιστατικό προκειμένου να φτάσει στην σύλληψη του δράστη.

Πηγή: ekriti.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.