Εκδήλωση στην Αδριανή Μεσσηνίας για το ελαιόλαδο



Με θέμα Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο και υγεία όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Αδριανής είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία της Βιολογικής καλλιέργειας ,την σημασία του ποιοτικού διαχωρισμού του ελαιολάδου , τις τεράστιες προοπτικές στις αγορές αλλά και τους κινδύνους για το ελληνικό ελαιόλαδο ενώ έγινε αναφορά στη συμβολή του ελαιολάδου στη διατήρηση της καλής υγείας . Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τους παρακάτω ομιλητές
Αντώνης Παρασκευόπουλος, γεωπόνος – διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Τριφυλίας, με θέμα “Βιολογική καλλιέργεια”.
Ο Γεώργιος Κουτέλας, γευσιγνώστης ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, με θέμα “Γευσιγνωσία και ποιοτικός διαχωρισμός ελαιολάδου”.
Αντώνης Μπουζαλάς, παραγωγός – τυποποιητής Evoo Elettra, με θέμα “Παραγωγή και τυποποίηση πολυφαινολικού ελαιολάδου”.
Μανώλης Μάκαρης, καρδιολόγος- διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με θέμα “Ευεργετικές ιδιότητες του πολυφαινολικού ελαιολάδου στο καρδιαγγειακό σύστημα”.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι διοργανωτές καθώς και οι ομιλητές γιατί κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μας και συνέβαλλαν σε μια ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση ανεξάρτητα της εξοικείωσης μας με το θέμα της ομιλίας . Παράλληλα η Αδριανή αναδεικνύεται για άλλη μια φορά σε κέντρο δράσεων με την αρωγή του συλλόγου

Γιάννης Λάσκαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεσσήνης
Γραμματέας Δ..Σ. επικεφαλής συνδυασμού. Μέλος της Πρωτοβουλίας για την αναγέννηση της υπαίθρου .
gargalianoi.online

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.