Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη


Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην σύζυγος της 49χρονης η οποία τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας και προσήχθη ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ.


Ο 50χρονος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει ένα πανί με υγρό στο πρόσωπο. Όταν δεν τα κατάφερε, της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. O δράστης της επίθεσης φέρεται να ήταν εμμονικός με την πρώην σύζυγο του και να την ζήλευε παθολογικά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς, πως είχαν οικονομικές διαφορές με την 49χρονη.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική καθώς υπέστη σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, σε περιοχή της Μεσσήνης

Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.