Ενόχληση του Μαξίμου για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Τζαβαρα στην Επιτροπή Θεσμών


Την σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κοιτούν και ξανακοιτούν στο μέγαρο Μαξίμου και είναι σίγουρο πως θα την ήθελαν διαφορετική!

Στην Επιτροπή, βλέπετε, συμμετέχει ως μέλος ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, ο μόνος έως τώρα βουλευτής της πλειοψηφίας που βγήκε ιδιαίτερα επιθετικά στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Συμμετέχει, επίσης, και η Όλγα Κεφαλογιάννη, για την οποία στο Μαξίμου έχουν «υποψίες» ότι έχει ανοίξει περπατησιά και ότι θα τη βρουν προσεχώς μπροστά τους!

«Γαλάζια» στελέχη εκτιμούν -ή γνωρίζουν- πως στο Μαξίμου υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας- ιδίως για τον Κώστα Τζαβάρα.

Εκτίμησή μας είναι, όμως, πως τελικά το Μαξίμου δεν θα το τολμήσει, καθώς μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε το ασκό του Αιόλου σε μια περίοδο που οι εσωκομματικές ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή!

οιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.