Ο πρώην εκπρόσωπος της Μέρκελ έγινε πρεσβευτής της Γερμανίας στο Ισραήλ


Ο Στέφεν Ζάιμπερτ, ο πρώην εκπρόσωπος της πρώην καγκελάριου της Γερμανίας, Άγγελας Μέρκελ, ανέλαβε επισήμως καθήκοντα πρεσβευτή της Γερμανίας στο Ισραήλ.

Ο 62χρονος Ζάιμπερτ υπέβαλε τα διαπιστευτήριά του στον ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ.

«Η φιλία ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Γερμανία είναι ένας θησαυρός και είναι τιμή μου να εργασθώ για να τον ενισχύσω», έγραψε ο Ζάιμπερτ στο Twitter μετά την επίσημη τελετή στην Ιερουσαλήμ.

«Χωρίς να ξεχνάμε το παρελθόν, κοιτάζουμε μαζί προς το μέλλον», δήλωσε ο ισραηλινός πρόεδρος εγκωμιάζοντας τη δέσμευση της Γερμανίας στην ασφάλεια του Ισραήλ.

Ο Ζάιμπερτ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος για περισσότερο από 11 χρόνια επί καγκελαρίας Μέρκελ. Προηγουμένως εργαζόταν ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος για το δημοσιο δίκτυο ZDF.

Στο Ισραήλ διαδέχθηκε την προηγούμενη πρεσβευτή της Γερμανίας Σουζάνε Βάσουμ-Ράινερ, η θητεία της οποίας έληξε στο τέλος Ιουνίου.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.