Την Δευτέρα αναμένονται εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών


Δημόσια παρέμβαση αναμένεται να πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, όπως γνωστοποίησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός δεν θα περιμένει το άνοιγμα της Βουλής καθώς πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση θα αποδεχθεί ενδεχόμενα αιτήματα για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και την εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, κάτι που ήδη έχει ζητήσει με δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.