Κίνα..ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΥΝ ρεκόρ έντασης μαγνητικού πεδίου στα 45,22 Τέσλα..Μήπως ακόμη νομίζουμε ότι ο καιρός είναι φυσικός???



Κίνα..ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΥΝ  ρεκόρ έντασης μαγνητικού πεδίου  στα 45,22 Τέσλα..Μήπως ακόμη νομίζουμε ότι ο καιρός  είναι φυσικός???

Πολλοί, Ακόμη και σήμερα νομίζουν οτι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ  ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ [ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ] ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ,,ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ  ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΕΊΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999 

ΑΡΑΓΕ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙAΦΟΡΟΙ ΦΑΜΦΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!!! ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ??
 ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,,,,,,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ,,,ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ,,,

Η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών ανακοίνωσε ότι ένας υβριδικός μαγνήτης στην Εγκατάσταση Σταθερού Υψηλού Μαγνητικού Πεδίου (SHMFF) στην πόλη Χεφέι πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ έντασης σταθερού μαγνητικού πεδίου, παράγοντας ένα πεδίο 45,22 Τέσλα στις 12 Αυγούστου.

Η Κίνα έσπασε έτσι το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 45 Τέσλα που είχε πετύχει το 1999 ένας υβριδικός μαγνήτης στο Εθνικό Εργαστήριο Υψηλού Μαγνητικού Πεδίου των ΗΠΑ. Ο κινεζικός μαγνήτης είχε κατασκευαστεί το 2016 και αρχικά είχε παράγει πεδίο έντασης 40 Τέσλα, ο δεύτερος στον κόσμο που είχε «πιάσει» αυτό το όριο.

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΡΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ   
«Για να πετύχουμε στη συνέχεια ακόμη υψηλότερα μαγνητικά πεδία, κάναμε καινοτομίες στη δομή του μαγνήτη και αναπτύξαμε νέα υλικά», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής, καθηγητής Κουάνγκ Γκουανγκλί, διευθυντής του Εργαστηρίου Υψηλού Μαγνητικού Πεδίου του Ινστιτούτου Φυσικής Επιστήμης της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών στη Χεφέι.

Η επίτευξη πεδίου έντασης 45,22 Τέσλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Κινέζων επιστημόνων, «συνιστά ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της μαγνητικής τεχνολογίας στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο». Τόνισαν επίσης ότι η εγκατάσταση SHMFF παρέχει πλέον σε ερευνητές παγκοσμίως το ισχυρότερο σταθερό μαγνητικό πεδίο, προσφέροντας ήδη σε περισσότερα από 170 ινστιτούτα και πανεπιστήμια της Κίνας και άλλων χωρών, τις πειραματικές συνθήκες για έρευνα αιχμής σε διάφορους ερευνητικούς τομείς.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕς ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ..ΔΗΘΕΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΌΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ,

 ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ 
σημείωση: μην κολλάμε, Κινεζοι, Αμερικανοι, Ρώσοι κλπ είπαμε δεν έχουν ταυτότητα ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ  ΙΔΕΩΝ 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.