Άφαντος ο 29χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα



Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου ο οποίος την Πέμπτη το απόγευμα πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας.

Ενδεικτικό του μεγέθους της επιχείρησης το γεγονός ότι σε αυτήν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συμμετέχουν αστυνομικοί και από την Άρτα και από την Αιτωλοακαρνανία και από την Ευρυτανία.

Οι ομάδες των αστυνομικών, μάλιστα, είναι πάνοπλες καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο με το οποίο ο 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το έχει ακόμα στην κατοχή του.

Αυτό που, επίσης, προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο 29χρονος κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή και δεδομένου του καλού καιρού μπορεί να κρυφτεί πιο εύκολα.
Ένα στοιχείο που έχουν οι αστυνομικοί είναι το αυτοκίνητο του 29χρονου το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα μετά το φονικό στα σύνορα των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας ενώ βοσκός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι συνάντησε τον δράστη ο οποίος του είπε οτι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Η δολοφονία έγινε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (11/08) όταν ο 29χρονος πήγε στο Αστροχώρι αναζητώντας τη σύζυγό του με την οποία είχε χωρίσει και με την οποία είχαν συμφωνήσει τους όρους για το πώς θα γίνονται οι συναντήσεις με τη ηλικίας δύο ετών παιδί που είχαν αποκτήσει.

Τα πράγματα, όμως, δεν εκτυλίχθηκαν ήρεμα με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πυροβολήσει αρχικά με στόχο την 36χρονη πρώην σύζυγό του, η οποία, όμως, απέφυγε τα πυρά. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, με τον 80χρονο πατέρα της ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τέσσερις σφαίρες.

Μετά τη δολοφονία τα ίχνη του 29χρονου χάθηκαν με το τελευταίο του ίχνος να εντοπίζεται στο σημείο στο οποίο φέρεται να συναντήθηκε με τον βοσκό.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.