Ποιος πραγματικά είναι ο 22χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.??


Ποιος πραγματικά είναι ο 22χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.??

O 22χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο.

 η ΕΡΤ,επικαλείται οτι  ο 22χρονος είχε υποβάλει αίτημα ασύλου, το οποίο εκκρεμούσε καθώς δεν είχαν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι διέμενε παράνομα στη χώρα.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, από την στιγμή που δεν είχε κάποιο έγγραφο που να προδίδει τα στοιχεία του, ο 22χρονος έλεγε κάθε φορά διαφορετικό όνομα.

ΣΤα δακτυλικά αποτυπώματα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα, χωρίς να είναι γνωστό αν ήταν το πραγματικό του αυτό που δήλωνε στην σύντροφό του.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση ότι στις Αρχές είχε δηλώσει 3 διαφορετικές ηλικίες. Στις 2 από αυτές είχε πει πως γεννήθηκε το 1999, ενώ στην τρίτη χρονολογία γέννησης είχε δώσει το 2001. Μένει πλέον να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.