Δεν είναι μόνο ο κ.Ανδρουλάκης! 13.751 παρακολουθήσεις σε ένα χρόνο ζητούν εξηγήσεις!


Δεν είναι μόνο ο κ.Ανδρουλάκης! 13.751 παρακολουθήσεις σε ένα χρόνο ζητούν εξηγήσεις!

Δεν είναι μόνο η παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη…Σχεδόν 14.000 παρακολουθήσεις έγιναν το 2021 και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη χρονιά που διανύουμε! Πρώην στελέχη της ΕΥΠ γελάνε με την επίκληση της «εθνικής ασφάλειας». «Δεν μπορεί να μιλάμε για λόγους εθνικής ασφάλειας, για τόσο μεγάλο αριθμό παρακολουθήσεων».

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός περιέγραψε την κατάσταση στην πραγματική της διάσταση με δύο λόγια στο twitter.
Γιώργος Πλειός
Ο Νίξον ευθύνεται για τη διάρρηξη των γραφείων του αντίπαλου πολιτικού κόμματος όχι για την παρακολούθηση τόσων ανθρώπων που ισοδυναμούν με μια ολόκληρη πόλη αν όχι περισσότερο. Το δεύτερο ταιριάζει περισσότερο με τη «Ζωή των άλλων»

Για όσους σπεύσουν να μιλήσουν για υπερβολές θα επισημάνουμε ότι τα τελευταία 3 χρόνια είναι κανόνας να μιλάς από το τηλέφωνο μέσω κάποιας πλατφόρμας που υποτίθεται παρέχει ασφάλεια. Υποτίθεται… Έχει περάσει στην καθημερινότητα των δημοσιογράφων και όχι μόνο βεβαίως αυτών ότι «μας ακούνε». Πολλοί -μεταξύ αυτών και εμείς- θεωρούσαμε ότι δεν υπάρχουν τεχνικές δυνατότητες για μαζικές παρακολουθήσεις. Οι αριθμοί μας διαψεύδουν…Ελπίζουμε ότι παρουσιαστές εκπομπών που χασκογελούσαν όταν ανακοινώθηκε η ατιμωτική 108η θέση για την Ελλάδα στη λίστα για την ελευθερία του Τύπου θα είναι τώρα πιο σοβαροί και συγκρατημένοι, γιατί θα έχουν καταλάβει ότι βρισκόμαστε μόλις στην αφετηρία των αποκαλύψεων.

Κι όλα αυτά η κυβέρνηση και η ΝΔ τα αντιμετωπίζει με έναν τρόπο που προκαλεί ακόμη περισσότερο τους Έλληνες πολίτες που ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση είναι εξοργισμένοι με όσα αποκαλύπτονται…
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.