ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΤΝΑΤΖΗΣ ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!






ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ......ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ Γ.ΜΠΡΑΤΑΚΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΤΝΑΤΖΗΣ!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!..ΠΡΟΜΗΝΥΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


Σε παράκρουση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών και του παρακράτους που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων.

Φαίνεται πως το Μέγαρο Μαξίμου δεν ξέρει ποιόν να βάλει στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία έχει μείνει κενή σχεδόν μια εβδομάδα μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, παρόλο που όπως είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης η θέση επρόκειτο να καλυφθεί από τον Γιάννη Μπρατάκο, προκαλώντας ερωτήματα.

Έτσι, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα της κυβερνήσεως, η θέση του γενικού γραμματέα του γραφείου του πρωθυπουργού θα καλυφθεί από τον Στέλιο Κουτνατζή, Γενικό Γραμματέα Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων, στην Προεδρία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Στέλιος Κουτνατζής θα αναλάβει τη σχετική θέση για ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Η απόφαση που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι ο Στυλιανός – Ιωάννης Κουτνατζής, δικηγόρος Αθηνών και Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αναλαμβάνει την «παράλληλη άσκηση των καθηκόντων του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, έως τις 10.9.2022 και χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση».

Μάλιστα, απορίας άξιο είναι το γεγονός πως συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας δεν ενημερώθηκαν σχετικά με την τοποθέτηση του Στέλιου Κουτνατζή, στην συγκεκριμένη θέση και δημοσιεύθηκε εν κρυπτώ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, την ώρα που είχαν ενημερωθεί σχετικά για τον διορισμό του Γιάννη Μπρατάκου.

documentonews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.