Κανείς… άριστος δεν χάνεται: Δουλειά στη Frontex ο Μπίνης


Κανείς… άριστος δεν χάνεται: Δουλειά στη Frontex ο Μπίνης

Την αποκάλυψη της νέας θέσης του κ. Μπίνη στις Βρυξέλλες την έκαναν χτες οι δημοσιογράφοι Βασίλης Χιώτης και Νότης Παπαδόπουλος (ΣΚΑΪ), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης του κ. Μπίνη για τη σημασία και το έργο της ΕΑΔ. Οι δημοσιογράφοι επικαλέστηκαν την πληροφορία που τους έδωσε ο ίδιος ο τέως διοικητής της ΕΑΔ, χωρίς να προσφέρουν άλλες διευκρινίσεις, σημειώνοντας μόνο πως «είναι πολύ νευραλγικό πόστο, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σαν χώρα».


Παραμένει αδιευκρίνιστο σε ποια ακριβώς θέση στο οργανόγραμμα της Frontex ανταποκρίνεται η νέα ιδιότητα του κ. Μπίνη, όπως παραμένουν αδιευκρίνιστα τα ακριβή καθήκοντα και οι αρμοδιότητές του. Ωστόσο, ο τομέας εσωτερικού ελέγχου της υπηρεσίας περιλαμβάνει προφανώς την αξιολόγηση επιχειρησιακών δράσεων και λειτουργιών της Frontex, μεταξύ άλλων για το αν είναι συμβατές με τον Κανονισμό Λειτουργίας, το ενωσιακό δίκαιο και τα θεμελιώδη δικαιώματα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.