Αλεξανδρούπολη... είπαν κάλως ήρθε το δολάριο ...


Αλεξανδρούπολη... είπαν   κάλως ήρθε το δολάριο ...

Τα εστιατόρια γέμισαν, τα ράφια στα εμπορικά καταστήματα άδειασαν, ενώ και στούντιο τατουάζ της πόλης άνοιξε και την Κυριακή για να προλάβει τη ζήτηση από τους περισσότερους από χίλιους Αμερικανούς πεζοναύτες του USS Arlington που κατέπλευσε στο λιμάνι.

 «ακόμα και οι κότες το κατάλαβαν. Χθες, 1.500 άτομα έτρωγαν πρωινό στην Αλεξανδρούπολη, πρωινό με αβγά, λουκάνικα και μπέικον. Χθες χρειάστηκαν 6.000-7.000. Δηλαδή, ζορίζουμε τις κότες για την αυριανή ημέρα. Δεν έχουμε αβγά».

«έχουν ξετρελαθεί. Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν φάει ωραιότερο κρέας. Έχουν γυρίσει πόσες πόλεις και έρχονται εδώ και μας λένε τι κρέας είναι αυτό. Ειδικά για τα τοπικά τα κρέατα, τα φιλέτα μας. Και για τις τιμές που βλέπουν, λένε “are you sure”, είναι σίγουρο ότι έχει αυτή την τιμή; Λέω ''ναι''. Και τους φαίνεται απίστευτο, εξαιρετικό και νόστιμο, και το value for money γι' αυτούς είναι πολύ τίμιο».

 ο λογαριασμός  8 ευρώ. Πλήρωσε 8 ευρώ με κάρτα και άφησε 10 δολάρια στο γκαρσόνι».

 15 λεωφορεία ενοικιάστηκαν και εκτελούσαν δρομολόγια από το λιμάνι προς την πόλη και πάλι πίσω. Ενώ έγινε αναφορά και στου Αμερικανούς πεζοναύτες ειπαν στον ιδιοκτήτη στούντιο τατουάζ να ανοίξει και την Κυριακή προκειμένου να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει.με ενα ανμνηστικο τατου
ρεπορτάζ ΣΚΑΪ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.