ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Έρχεται δελτίο στο ρεύμα.


Βέβαιος πως η χώρα μας θα αντιμετωπίσει ζήτημα ενεργειακής επάρκειας, λόγω της έλλειψης φυσικού αερίου, δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σχολιάζοντας στα αναλυτικά γεγονότα του Star τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση μετά από έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Αδαμίδης προειδοποίησε πως έρχεται δελτίο στο ρεύμα, εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος δηλαδή και εξήγησε γιατί η εξόρυξη λιγνίτη που αποφάσισε η κυβέρνηση δεν είναι εύκολη υπόθεση πια για την χώρα μας που ακολούθησε άλλη ενεργειακή πολιτική τα τελευταία χρόνια.

«Δεν υπάρχει πια το προσωπικό. 4.500 εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν βίαια….Τζόγαραν την χώρα για τα συμφέροντα του φυσικού αερίου… Για να εξορυχθεί ο λιγνίτης χρειαζόμαστε ένα χρόνο….Οι τιμές που θα δούμε σύντομα δεν θα έχουν προηγούμενο» είπε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.