Φωτιά στην Ηλεία εκκένωση χωριού εγκαυματίας πυροσβέστης

 

Φωτιά στην Ηλεία εκκένωση χωριού εγκαυματίας πυροσβέστης

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.

Η φωτιά καίει δασική και χορτολιβαδική έκταση, έχοντας πλησιάσει τα πρώτα σπίτια και για αυτό τον λόγο διατάχθηκε άμεσα η εκκένωση του χωριού.

Ο αριθμός των δυνάμεων  αυτή τη στιγμή ειναι  94 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 30 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Ενας πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ, φέρει εγκαύματα. Ένας δεύτερος πυροσβέστης τραυματίστηκε στο κεφάλι από εναέρια ρίψη ύδατος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.