Άγριο κυνηγητό οφειλετών της Εφορίας


Σε λειτουργία από την Παρασκευή δύο νέα Εισπρακτικά Κέντρα της ΑΑΔΕ 

Συστηματικό κυνήγι οφειλετών της Εφορίας που χρωστάνε ποσά άνω των 500 ευρώ, με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ακινήτων, ξεκινά η ΑΑΔΕ, με δύο νέα Εισπρακτικά Κέντρα, που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιουλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νέες υπηρεσίες θα κληθούν να διαχειριστούν και τη δραματική αύξηση κατά 800.000 ΑΦΜ, των οφειλετών της Εφορίας που καταγράφηκε τον Μάιο. Ειδικότερα οι οφειλέτες της Εφορίας εκτοξεύτηκαν σε 4.744.758 ΑΦΜ, από 3.944.665 ΑΦΜ τον Απρίλιο, σημειώνοντας σε ένα μήνα, αύξηση κατά 800.093 ΑΦΜ.

Πρόκειται για τα Κέντρα Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ.) σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν ως επιχειρησιακό τους στόχο την επιδίωξη της είσπραξης οφειλών Δ.Ο.Υ. των δύο Νομών, καθώς και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.