Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα μεσα στο δρομο

 Δολοφονία εν μέση οδώ στην Αγία Βαρβάρα

Δολοφονία  στην Αγία Βαρβάρα μεσα στο δρομο

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας ο οποίος πυροβολήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, 

Το θύμα πυροβολήθηκε από άγνωστο στη μέση του δρόμου, στην οδό Μακρυγιάννη 9. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά για συμβόλαιο θανάτου που έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών. 

Το θύμα βρισκόταν με άλλα τρία άτομα σε σπίτι της περιοχής. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους και βγήκαν όλοι μαζί στο δρόμο, όπου το θύμα δέχτηκε τις φονικές σφαίρες πυροβόλου όπλου. Τα υπόλοιπα τρία άτομα εξαφανίστηκαν.

3 το μεσημέρι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκεί κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνα για το αιματηρό περιστατικό.

Λίγες μέρες νωρίτερα, το θύμα, το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους που φέρεται να τον είχαν ξυλοκοπήσει. Επιπλέον, λίγο καιρό πριν, μέλη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή είχαν σοβαρή συμπλοκή.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.