ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ-ΣΩΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ



Ελικόπτερο που βρισκόταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος έπεσε από χαμηλό ύψος κατά την απογείωσή του, κόπηκε στα δύο και πήρε φωτιά, ωστόσο ο πιλότος κατάφερε να βγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το ελικόπτερο βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Γενική Αεροπορία, εκεί που πραγματοποιούνται οι ιδιωτικές πτήσεις.
Το ελικόπτερο, το οποίο ανήκει σε ιδιωτικής εταιρείας, ξεκίνησε κανονικά τη διαδικασία απογείωσης με μοναδικό επιβαίνοντα τον πιλότο, ο οποίος προφανώς θα μετέβαινε σε κάποιο προορισμό για να παραλάβει επιβάτες.
Χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη, το ελικόπτερο μόλις είχε ανέβει περίπου 2-3 μέτρα πάνω από το έδαφος παρουσίασε μηχανική βλάβη και έπεσε. Μόλις βρέθηκε στο έδαφος το ελικόπτερο έσπασε στα δύο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο πιλότος κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την καμπίνα και να βγει από το ελικόπτερο.
Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν κοντά στο σημείο δήλωσαν στο iefimerida.gr ότι «το ελικόπτερο μόλις απογειώθηκε άρχισε να γυρίζει σαν τρελό γύρω από τον εαυτό του και στη συνέχεια συνετρίβη». Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως «το ελικόπτερο έπεσε στο έδαφος με την ουρά, κόπηκε στα δύο και τυλίχθηκε στις φλόγες».
Αμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής στο αεροδρομίο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά.





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.