«Να μη γίνει η κηδεία του ψευδομουφτή Ξάνθης πολιτική εκδήλωση παρουσία Τούρκων» προειδοποιεί ο Πρ.Εμφιετζόγλου


«Να μη γίνει η κηδεία του ψευδομουφτή Ξάνθης πολιτική εκδήλωση παρουσία Τούρκων» προειδοποιεί ο Πρ.Εμφιετζόγλου
 

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε πέθανε και όπως φαίνεται υπάρχει κλίμα η κηδεία του να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από την Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Δρ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με δήλωση του προειδοποιεί:

«Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Ανεξαρτήτως του ρόλου του, ευχόμεθα ο Θεός να τον συγχωρέσει και απευθύνουμε στην οικογένειά του τα συλλυπητήρια μας.

Ωστόσο, πληροφορούμεθα επίσης, ότι εν όψει της κηδείας του, αλλά και της αντικαταστάσεώς του, διοργανώνεται πρακτικά μία πολιτική εκδήλωση με την παρουσία υψηλοβάθμων στελεχών της τουρκικής κυβερνήσεως, που θα μετατρέψουν την κηδεία σε τουρκική φιέστα πολιτικής προπαγάνδας. Και αυτό σε μία χρονική στιγμή, που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι εξαιρετικά τεταμένες, με τη Θράκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών να πράξουν τα δέοντα, ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο που ως αποτέλεσμα θα έχει την περαιτέρω γκριζοποίηση της Θράκης».

Από Militaire News
 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.