Πυρκαγιά Ρέθυμνο: Εκκενώθηκε ο οικισμός Ορνέ


Συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούν τα εναέρια μέσα προκειμένου να περιοριστεί το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει πολύ κοντά στην Κρύα Βρύση του Δήμου Αγίου Βασιλείου στα νότια του Ρεθύμνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή οι φλόγες έφτασαν μέχρι και το χωριό Ορνέ με τον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, Γιάννη Ταταράκη να λαμβάνει την απόφαση να εκκενωθεί η περιοχή.

«Η φωτιά έφτασε έξω από το χωριό κι έτσι πήραμε την απόφαση της εκκένωσης της περιοχής. Αυτή τη στιγμή τα εναέρια μέσα έχουν φτάσει και επιχειρούν κι αυτό σίγουρα θα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της φωτιάς», τόνισε μιλώντας στο cretapost ο κ. Ταταράκης.

Στο σημείο επιχειρούν δεκάδες πυροσβέστες, υδροφόρες ΟΤΑ, εθελοντές αλλά και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

(φωτογραφία από Ρεθεμνιώτικα Νέα)


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.