Αττική Οδός - Λεωφόρος Μαραθώνος - Συνεχής ενημέρωση για τις αλλαγές


Κομμένη στα δυο είναι η Αττική καθώς κεντρικές λεωφόροι έχουν αποκλειστεί λόγω της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτη στη βορειοανατολοκή Αττική

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αττική Οδό αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα. Παραμένουν κλειστές οι έξοδοι Μαραθώνος και Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος Μαραθώνος προς Ελευσίνα.

Κλειστή είναι η Λεωφόρος Μαραθώνος στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη, στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, στη Λεωφόρο Σπάτων, και στις οδούς Ευρυτανίας και Κύπρου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει, επίσης, διακοπεί επί της οδού Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.