ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΩΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΟΣΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΩΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Κλειστή η Αττική Οδός από κόμβο Κηφισίας έως κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από τον κόμβο 20  Μαρκόπουλου - Κορωπίου έως κόμβο Ανθούσας  στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κλειστη η Μαραθωνος 

. Στον οικισμό Δέση του Γέρακα, παραδόθηκαν στις φλόγες αρκετά σπίτια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να μην επαρκούν και τους κατοίκους σε απόγνωση να προσπαθούν με λάστιχα να μην αφήσουν τη φωτιά να επεκταθεί. περισσότερο, και να περισώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.