«Αυτό είναι εκτσογλανισμός κ.Μητσοτάκη»! Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στη Βουλή

 

 «Αυτό είναι εκτσογλανισμός κ.Μητσοτάκη»! Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στη Βουλή

Σφοδρή επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του πρωθυπουργού. Ο κ.Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την Παιδεία απάντησε στον κ.Μητσοτάκη που χθες κατηγόρησε πολιτικούς του αντιπάλους για…εκτσογλανισμό!
Ο κ.Τσίπρας κατήγγειλε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε χθες στη Βουλή προκειμένου «να επωφεληθεί μιας άθλιας εμπρηστικής επίθεσης σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν και να βρεί την ευκαιρία, να προβεί σε μια πρωτοφανή ακρότητα, σε μια πρωτοφανή αθλιότητα, να συνδέσει την επίθεση με τη πολιτική αντιπαράθεση για τα εκπαιδευτικά θέματα και να αφήσει αισχρά υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους».
«Και μιας και μίλησε για εκτσογλανισμό ο κ. Μητσοτάκης, να σας πω ποιος είναι ο εκτσογλανισμός. Είναι όταν η κοινωνία αισθάνεται ότι σε αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει δίκαιη δικαιοσύνη. Γιατί όταν είσαι άνθρωπος της εξουσίας, είσαι φίλος υπουργών και καναλαρχών, περιβάλλεσαι από ασυλία. Ακόμη και αν έχεις διαπράξει το απεχθέστερο έγκλημα. Ακόμη και αν είσαι βιαστής ανηλίκων όπως ο εκλεκτός σας κ. Λιγνάδης. Που θα μας κουνάει και το δάκτυλο τώρα. Ότι ήταν πολιτικά τα κίνητρα της δίωξής του. Αυτό είναι εκτσογλανισμός…
Η έξωση της συνταξιούχου από τη πρώτη της κατοικία στου Ζωγράφου για χρέη 15.000 ευρώ ενώ ο Κος Μητσοτάκης έχει δάνεια 1,3 εκ, όλο το υπουργικό μαζί 12,4 εκ. Και το κόμμα σας πάνω από 350 εκ. Και για εσάς δε τρέχει τίποτα. Αυτό είναι εκτσογλανισμός.
Η αισχροκέρδεια των παραγωγών ενέργειας. Αυτό είναι εκτσογλανισμός. Ότι τάξατε 600 ευρώ power pass, επιστροφή για τη ρήτρα της απάτης στους λογαριασμούς ρεύματος και τώρα οι πολίτες βλέπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μεσοσταθμικά μόλις 17 ευρώ. Αυτό είναι εκτσογλανισμός».
Από
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.