Παραίτησεις διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και όσων εμπλέκονται στο θάνατο ζήτησε ο ΠλεύρηςΠαραίτηση  διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και όσων εμπλέκονται στο θάνατο ζήτησε ο Πλεύρης

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 49χρονου ζαχαροπλάστη Θοδωρή Νεμουτιάνου  λίγα βήματα έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

 Έπειτα από την αξιολόγηση του πορίσματος της κατεπείγουσας έρευνας ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ.

Ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Hλία Θεοδωρόπουλου και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

Την ώρα του τραγικού αυτού περιστατικού στο νοσοκομείο εφημέρευαν άνω των 70 ιατρών όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι είχαν κάλλιστα τη δυνατότητα να ελέγξουν το περιστατικό.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η νοσηλεύτρια η οποία μίλησε με τον ασθενή, ομολογεί ότι δεν ζήτησε συνδρομή γιατρού.
 Κατόπιν όλων τούτων, ζητήθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης η οποία πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του  συμβάντος, αναζητούνται και ευθύνες των διοικητικών οργάνων όσον αφορά στην πλημμελή εφαρμογή των πρωτοκόλλων που αφορούν τέτοια περιστατικά.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 
 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.