Παραιτήθηκε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρύσα Ρουμελιώτη μετά τις δηλώσεις της ΠτΔΗ δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη που επί δεκαετίες καλύπτει το ρεπορτάζ του προεδρικού μεγάρου και της προεδρίας της δημοκρατίας, παραιτήθηκε.

Η Χρύσα Ρουμελιώτη ανακοίνωσε την παραίτηση της με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τι είχε προηγηθεί όμως της παραίτησης;

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας υπερασπίστηκε τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι η δεύτερη φορά που η πρόεδρος επιχειρεί να υπερασπίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η πρώτη φορά ήταν την ημέρα της σύλληψης του βιαστή ανηλίκων, όταν και η Σακελλαροπούλου θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου», ζητώντας δημόσια να γίνουν σεβαστά! Στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου όμως την οποία την είχε δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο δεν είχε αναφερθεί στα «δικαιώματα του κατηγορουμένου».

Τι είπε η ΠτΔ:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Η ανάρτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη:Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.