Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Πεντέλη


Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημέρωσε ότι πέντε αεροπλάνα Καναντέρ διατίθενται για την κατάσβεση της φωτιάς στην Πεντέλη.

Εξάλλου, από χθες, έχουν τεθεί στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος δύο ομάδες «Δευκαλίων» από την 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών και δύο τροχοφόροι φορτωτές.

Επιπλέον, σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται 6 ομάδες με συνολικά 61 άτομα, ενώ υπάρχουν 13 μηχανήματα με το υποστηρικτικό προσωπικό τους στο 725 Τάγμα Μηχανικού. Ακόμη, είναι διαθέσιμα 28 λεωφορεία των 50 θέσεων αλλά και 20 minibus των 6 έως 14 θέσεων.

Επιπρόσθετα, σε δίωρη ετοιμότητα βρίσκονται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) 90 άτομα, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) 30 άτομα καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) άλλα 30 άτομα.

Την ίδια ώρα, έπειτα από αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος, οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωρούν σε 7 επιπλέον περιπολίες σε Πάρνηθα (δύο από τη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου και δύο από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας) και Υμηττό (δύο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και μια από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού).

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.