ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΠΘ


ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΠΘ 

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών φαίνεται να αποδίδεται η ένοπλη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία
 Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από πυροβολισμούς ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

O τραυματία,  πρόκειται για ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί για ληστείες, ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές και για ναρκωτικά.

 Μετά τον τραυματισμό του κατευθύνθηκε υποβασταζόμενος στο νοσοκομείο, φέροντας τραύματα στα πόδια του, που αντιμετωπίστηκαν με χειρουργείο.

Τον 23χρονο συνόδευαν κάποια άτομα και μόλις τον άφησαν στο σημείο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

 Το όχημά τους όμως ακινητοποιήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή και προσήγαγαν τους επιβαίνοντες.

 Προσαγωγές υπόπτων έγιναν και κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.

 Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.
 Δεν προέκυψε όμως εμπλοκή των προσαχθέντων στο επεισόδιο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.