Τα Τουρκικά μέσα μιλούν για μεταφορά του Γκιουλέν σε νοσοκομείο των ΗΠΑ



Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο το καθεστώς Ερντογάν θεωρεί νούμερο ένα εχθρό του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Ο Γκιουλέν ζει εξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και η Τουρκία ζητά επανειλημμένως την έκδοσή του.

Η  Cumhuriyet, γράφει  στην διαδικτυακή της έκδοση , ότι ο Γκιουλέν εισήχθη στο νοσοκομείο για τακτικές εξετάσεις και κρίθηκε από τους γιατρός σκόπιμο να παραμείνει νοσηλευόμενος για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκιουλέν υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που οι Τούρκοι «πεθαίνουν» τον Γκιουλέν. Έχει συμβεί και στο παρελθόν να υπάρχουν τέτοιες φήμες και σε μία περίπτωση είχε ανακοινωθεί και ο θάνατος του από δηλητηρίαση.
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.