Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται στην Σερβία


Έριξαν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και στις κατοικημένες περιοχές!

Ένα νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Σερβία, το οποίο σίγουρα δεν θα συμβάλει στην προσέγγιση της χώρας με το ΝΑΤΟ και στην ένταξη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Όλα τα σερβικά ΜΜΕ συζητούν το συμπέρασμα της έκθεσης της Ρίτας Τσέλι, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Ρώμης, η οποία ανακοίνωσε την ανακάλυψη ουρανίου – 238 που χρησιμοποιήθηκε σε πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου του ΝΑΤΟ στους ιστούς δύο Σέρβων 500 φορές υψηλότερα από τον συνήθη κανόνα.

Μία από τους εξεταζόμενους είναι κάτοικος Βελιγραδίου, η Ksenia Tadic, η οποία δεν έφυγε από την πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού. Αυτό αποδεικνύει ότι οι δηλώσεις της ηγεσίας του ΝΑΤΟ για τη χρήση τέτοιων πυρομαχικών «Απεμπλουτισμένου ουρανίου» μόνο κατά στρατιωτικών στόχων στις περιοχές της πρώτης γραμμής αποδείχθηκαν ψέματα.

«Έχουν δηλητηριάσει τις επόμενες 60 γενιές μας» Δηλώνουν πλέον εξοργισμένοι οι Σέρβοι, τα μεγάλα θύματα της πρώτης σφαγής στην Ευρώπη μετά την γενοκτονία του κυπριακού Ελληνισμού από τους Τούρκους.

Πληροφορίες από Clinker CM

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.