Η Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ»


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ...
Κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στο Υπουργείο Οικονομικών η τρίτη αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής II».
Η αίτηση αφορά την τιτλοποίηση δανείων της Τράπεζας Πειραιώς με την κωδική ονομασία «Sunrise III», συνολικής λογιστικής αξίας 506 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δοθεί η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με τον Ν.4649/2019, στις ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, αξίας 200 εκατ. ευρώ.

Μετά την υποβολή της σημερινής αίτησης από την Τράπεζα Πειραιώς, ο συνολικός αριθμός των υποβληθεισών αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής ΙΙ» φθάνει τις έξι.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ''ΡΟΥΦΗΞΕ'' ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.