Εμπρησμός σε τράπεζα στου Ζωγράφου


Εμπρησμός σε  τράπεζας στου Ζωγράφου

Ένα υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Ζωγράφου προσπάθησαν άγνωστοι να πυρπολήσουν τα ξημερώματα. Λίγο μετά τις 5 το πρωί οι δράστες έσπασαν ένα παράθυρο από το πίσω μέρος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αβίδου 15. Στη συνέχεια πέταξαν στο εσωτερικό έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και εξαφανίστηκαν.

Ο μηχανισμός εξερράγη και προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά. Στη συνέχεια, και λόγω του καπνού χτύπησε ο συναγερμός και δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες πήγαν στο σημείο. Περιόρισαν την φωτιά πολύ γρήγορα αλλά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό και στον τοίχο του υποκαταστήματος.

Την υπόθεση διερευνά η ασφάλεια Αττικής και είναι μια ακόμα εμπρηστική υπόθεση που καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι περισσότερες έχουν γίνει σε ένδειξη συμπαράστασης στον "Τοξοβολο του Συντάγματος", απεργο πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.