Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος, βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δασκαλάκης.




Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος, βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δασκαλάκης.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον εκλιπόντα:

«Με οδύνη αποχαιρετούμε τον επί χρόνια βουλευτή και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Δασκαλάκη. Ιδρυτικό στέλεχος του Κινήματος και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γιώργος Δασκαλάκης υπηρέτησε άοκνα το ΠΑΣΟΚ και τα εθνικά συμφέροντα.

Πρωτοστάτησε όταν το 1993 ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θεσμοθέτησε την Αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ενώ η Ιστορία έγραψε το όνομά του ως εισηγητή στο Κοινοβούλιο, του Νόμου που καθιέρωσε τη 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ήταν ενεργά παρών στον αγώνα κατά της Χούντας και πάντα στην πρωτοπορία των κοινωνικών αγώνων. Η πολιτική του διαδρομή και το ήθος του αποτέλεσαν διαχρονικά παράδειγμα και πηγή έμπνευσης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.