Εύβοια: Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 6χρονος που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ


Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται το 6χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Το σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ, διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο κεφάλι και τα πλευρά το πρωί του Σαββάτου.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, ενώ στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης ο 6χρονος ασθενής θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως ήταν απαραίτητο το παιδί να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκλήθηκε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.