Πάτρα: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια του «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονουΠάτρα: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια του «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου

Aμεση διακοπής της σύμβασης της νοσηλεύτριας του «Αγίου Ανδρέα» που βρισκόταν στο ΤΕΠ το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση του νοσοκομείου στην Πάτρα, απόρροια του θανάτου του άτυχου 49χρονου.

Η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια έχει κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια δικαιωθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, θα ενεργοποιηθεί η σύμβασή της. Δεν κάνουμε τίποτα που δεν προβλέπει η νομοθεσία», επισήμανε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

Παράλληλα, ξεκίνησε από την Τρίτη η ΕΔΕ, η οποία, πέρα από τους άμεσα εμπλεκόμενους στο συμβάν με την τραγική απώλεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου, θα επεκταθεί σε όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου (νοσηλευτική, ιατρική, διοικητική κ.ά.).

Πηγή: pelop.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.