17 Υπέρπτησεις Τούρκων και πριν λίγο έντονα στη ΛΑΔΟΞΕΡΑ Ζουράφα!


17 Υπέρπτησεις  Τούρκων  και πριν λίγο έντονα στη  ΛΑΔΟΞΕΡΑ Ζουράφα! 

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΜΩΣ 

Η Άγκυρα αγνοεί τις «προειδοποιήσεις» του Κογκρέσου;

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ έντονη δραστηριοτητα τουρκικων υπερπτησεων σε ελληνικό έδαφος 
με  ζεύγος τουρκικών F-16  που πέταξε πάνω από τη Ζουράφα…

Από  το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας,  ανακοινώθηκε  οτι οι αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας έκαναν την Τρίτη 19 Ιουλίου, 9 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 26 παραβιάσεις σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ καταγράφηκαν και 8 εμπλοκές.

Έλαβαν μέρος συνολικά 17 τουρκικά αεροσκάφη. Έξι ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 και έναν σχηματισμός 4 μαχητικών που πέταξαν πάνω από τον εθνικό μας εναέριο χώρο. Στις σημερινές παραβιάσεις συμμετείχε επίσης και ένα ελικόπτερο.

Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τις ελληνικές αεροπορικές δυνάμεις σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Η Αθήνα θα αναχαιτίσει την τουρκική επιθετικότητα με παραγγελίες δισεκατομμυρίων τις οποίες χρησιμοποιεί ως «συνδρομή ασφάλειας» που ποτέ δεν θα  την παρέχουν…Όσα κι αν πληρώσουμε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.