Ανήλικοι λήστεψαν 15χρονο σε στάση λεωφορείου στη Βάρκιζα



Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Κυριακή 10 Ιουνίου στην περιοχή της Βάρκιζας. Δύο αγόρια ηλικίας 14 και 12 ετών λήστεψαν έναν 15χρονο και του πήραν το κινητό τηλέφωνο και 20 ευρώ.

Οι ανήλικοι  δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία κοντά σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα οι δύο ανήλικοι πλησίασαν τον 15χρονο, ο οποίος περίμενε στην στάση λεωφορείου και ξεκίνησαν να τον βρίζουν. Έπειτα τον απείλησαν λέγοντας του πως αν δεν τους δώσει το κινητό θα τον χτυπήσουν. Το θύμα στην προσπάθεια να γλιτώσει από τον τσαμπουκά των ανηλίκων δραστών έδωσε το κινητό του και το μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 12χρονος και ο 14χρονος αφού διέπραξαν το βίαιο αυτό περιστατικό απομακρύνθηκαν απευθείας μπαίνοντας σε αστικό λεωφορείο που πήγαινε στην Γλυφάδα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τους εντόπισαν λίγο αργότερα, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Εκεί ήταν ήδη το θύμα, το οποίο τους αναγνώρισε.

Οι ανήλικοι εκτός από τα κλοπιμαία κρατούσαν πάνω τους και 1,5 γραμμάριο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε από τις αρχές.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν ιστορικό μικροκλοπών, έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.