Πυρκαγιά καιγονται σπίτια στη Σαλαμίνα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση περιοχών KAI KENΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣΠυρκαγιά καίγονται σπίτια στη Σαλαμίνα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση περιοχών KAI KENΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαλαμίνα, καθώς από τις 18:00 της Τετάρτης τρία μέτωπα φωτιάς κατακαίνε το νησί.

 Με μήνυμα του, το 112 ζήτησε από τους πολίτες που βρίσκονται στους πρόποδες του Ευριπίδειου Θεάτρου να μετακινηθούν την παραλία της Ακτής Καραϊσκάκη.

Στις 19:30 νέο μήνυμα από το 112 ζητά από τους πολίτες που βρίσκονται στις οδούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Θεράπωντος να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν επίσης προς την παραλία της Ακτής Καραϊσκάκη.

Εντολή εκκένωσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Εντολή εκκένωσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας δόθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι γιατροί, το διοικητικό προσωπικό και ο εξοπλισμός μεταφέρονται στο 2ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ.

Τα άλλα δύο μέτωπα καίνε εκτάσεις στις περιοχές Ανεμόμυλοι και Σαμάρι. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά στο λόφο Πατρίς και έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Υπάρχουν πληροφορίες ότι καίγονται σπίτια στην περιοχή του Ευριπίδειου Θεάτρου.  

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.