Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ «Saint» για βιασμό 16χρονης


Συνελήφθη ο 27χρονος τράπερ «Saint» μετά από καταγγελία ότι παρέσυρε μια 16χρονη σε αγροτική περιοχή, στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά, και την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου από τη Θεσσαλονίκη, γνωστό κατά κόσμον με το όνομα «Saint», γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει πάλι τις Αρχές, τον Ιανουάριο του 2021, όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού εκείνος γύριζε βιντεοκλίπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, που φέρεται να τελέστηκε την 7η/6/2022 στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21/12/2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.