Αεροσκάφος της Olympic Air εκκενώθηκε στην Μυτιλήνη λόγω καπνών στο εσωτερικό του!!


 


 Η ύπαρξη καπνού τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο θάλαμο της διακυβέρνησης διέκοψε τη διαδικασία της τροχοδρόμησης αεροπλάνου τύπου ATR 72-600 της Olympic Air στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Το αεροπλάνο αναχωρούσε στις 3.20 σήμερα το μεσημέρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε αυτό επέβαιναν 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καπνού, η διαδικασία τροχοδρόμησης διακόπηκε και δόθηκε εντολή εκκένωσης του αεροσκάφους. Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα που με το σβήσιμο των κινητήρων για να διακοπεί η διαδικασία της τροχοδρόμησης δεν εξελίχθηκε σε φωτιά.

Το αεροσκάφος το οποίο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω καθυστερημένης άφιξης του στην Αθήνα από άλλο δρομολόγιο, παραμένει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας. Οι επιβάτες πραγματοποιούν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.