ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Ο ''ΑΓΡΟΤΗΣ'' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....



Ο πρωθυπουργός  εισέπραξε αγροτικές επιδοτήσεις ύψους 8.500 ευρώ!

Σημειώνεται ότι προ ολίγων εβδομάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει τα εξής: «Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».
Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, ο πρωθυπουργός έχει λάβει για το 2020 και το 2021 σχεδόν 9.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).
Όλα αυτά την ώρα που οι πραγματικοί αγρότες όχι μόνο παίρνουν ψίχουλα αλλά έχουν γονατίσει από τις αυξήσεις στα καύσιμα, τις ζωοτροφές,τα λιπάσματα, το ρεύμα και τους φόρους...

Οπως προκύπτει από την ιστοσελίδα του οργανισμού ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρωθυπουργός της χώρας ως γνήσιος αγρότης έχει πάρει επιδοτήσεις από τον ΕΓΤΕ και τον ΕΓΤΑΑ 4.301,22 ευρώ το 2020 για εκτάσεις που κατέχει στον Πλατανιά Χανίων.
Οι επιδοτήσεις συνεχίστηκαν και το 2021. Πάλι από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται ότι o Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε συνολικά 4.263,31 ευρώ για το έτος αυτό 03 Η σημερινή αποκάλυψη προστίθεται σε αυτήν που έκανε το Documento το 2019. Τότε, μετά την κακοκαιρία του Φεβρουαρίου που έπληξε την Κρήτη, ο νυν πρωθυπουργός, όπως χιλιάδες Κρητικοί, έκανε αίτηση προκειμένου να λάβει αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσε η πλημμύρα σε 50 ελιές του, από τις συνολικά 2.052 που κατέχει σε 157 στρέμματα στον Δήμο Πλατανιά...

ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ....

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.