Η οργάνωση Ρουβίκωνας παρενέβει στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και πέταξε φεϊγ βολάν!!


 Τα μέλη της αναρχικής οργάνωσης τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλα, προσέγγισαν το κτίριο στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Ψυχικό, εκτόξευσαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.


Παρέμβαση στο Τουρκικό Προξενείο πραγματοποίησε το απόγευμα ο Ρουβίκωνας. Τα μέλη της αναρχικής οργάνωσης τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλα, προσέγγισαν το κτίριο στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Ψυχικό, εκτόξευσαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Λίγα λεπτά αργότερα προχώρησαν σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της οργάνωσης με αναφορές κατά της Τουρκίας και υπέρ του Κουρδιστάν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.