Ουκρανός πρέσβης στην Άγκυρα....Η Τουρκία μεταξύ των χωρών που αγοράζουν το σιτάρι μας που μας κλέβει η Ρωσσία!!


 

 




Ο πρεσβευτής του Κιέβου στην Άγκυρα δήλωσε την Παρασκευή ότι η Τουρκία είναι μεταξύ των χωρών που αγοράζουν σιτηρά που έκλεψε η Ρωσία από την Ουκρανία.

"Δεν θέλουμε να πολεμάμε για πάντα και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", είπε ο πρεσβευτής Βασίλ Μποντνάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sözcü, προσθέτοντας ότι κάλεσαν την Τουρκία να συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Λέγοντας πως "η Ρωσία κλέβει ξεδιάντροπα το σιτάρι της Ουκρανίας και το πουλά σε ξένες χώρες, ανάμεσά τους είναι και η Τουρκία", ο Ουκρανός πρέσβης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση κατά της κλοπής και της πώλησης σιτηρών κατόπιν συμβουλής της Τουρκίας.

Ο Μποντνάρ είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι ζήτησε βοήθεια από τις τουρκικές αρχές και την Ιντερπόλ που ερευνούν ποιος εμπλέκεται στις αποστολές σιτηρών που διέρχονται από τα τουρκικά ύδατα.

Ο Μποντνάρ είπε, "κοιτάζοντας τις εταιρείες υποδομής που έχουν καταστραφεί, αυτή θα είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία για τις τουρκικές εταιρείες, δυστυχώς, οι εταιρείες που συνεργάζονται με τη Ρωσία δεν θα μπορέσουν να βρουν προοπτικές στην ουκρανική αγορά".


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.