ΓΓ ΝΑΤΟ .Προτρέπει την Ουκρανία για πρώτη φορά να συμβιβαστεί κα για το εδαφικό ζήτημα!!


 


  Η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ βορειοατλαντική συμμαχία στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της Ουκρανίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά πρόσθεσε ότι «οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία θα περιλαμβάνει συμβιβασμούς, συμπεριλαμβανομένου του εδάφους», δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνομιλίες που είχε στην Κουλταράντα στη Φινλανδία.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η Δύση ήταν πρόθυμη να «πληρώσει ένα τίμημα» για να ενισχύσει τον ουκρανικό στρατό, το Κίεβο θα πρέπει όμως από την πλευρά του να κάνει κάποιες εδαφικές παραχωρήσεις στη Μόσχα προκειμένου να τερματιστεί η τρέχουσα σύγκρουση.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν ξεστόμισε τις λέξεις «παραχώρηση εδάφους», ΑΛΛΑ έφερε το παράδειγμα της Φινλανδίας, η οποία παρέδωσε την Καρελία στη Σοβιετική Ένωση ως μέρος μιας ειρηνευτικής συμφωνίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η δήλωση του Στόλτενμπεργκ έρχεται εν μέσω αυξανόμενου αισθήματος ότι η Ουκρανία ενδέχεται σύντομα να πιεστεί για μια ειρηνευτική συμφωνία από τους δυτικούς υποστηρικτές της.


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.