ΓΡΕΒΕΝΑ.. ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣΓΡΕΒΕΝΑ.. ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ισχυρή χαλαζόπτωση, διάρκειας περίπου 20 λεπτών, έπληξε χθες (Τετάρτη 15/6/2022) το βράδυ καλλιέργειες εκατοντάδων στρεμμάτων,, 

Mε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το χαλάζι, που ήταν μεγέθους κερασιού κατέστρεψε σημαντικό μέρος της παραγωγής στα οπωροφόρα δένδρα και τις καλλιέργειες οσπρίων,στους οικισμούς: Μυρσίνας, Βατολάκκου, Ελευθέρου και Μηλιάς του Δήμου Γρεβενών. ενώ οι εκτιμήσεις για τα σιτηρά και τα κηπευτικά θα γίνουν γνωστές μετά και τις αναγγελίες των παραγωγών στον ΕΛΓΑ.

Εν τω μεταξύ σημαντικές είναι και οι ζημίες που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στην περιοχή Βεντζίων και συγκεκριμένα στα χωριά Κέντρο και Νησί Γρεβενών. Οι ζημίες στην περιοχή αυτή εντοπίζονται εκτός από τα σιτηρά και στις αμπελοκαλλιέργειες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.